Λίγα λόγια.. Μια μεγάλη Ιστορία

 

LF GENERAL DAILY TRADE Α.Ε.

Σύντομο Βιογραφικό

 

Από την 1η Ιουνίου 2015, η Παπαστράτος αποφάσισε να αλλάξει το δίκτυο διανομής της στη Λάρισα με σκοπό την ενίσχυση, τον εκσυγχρονισμό και τη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα της διανομής των προϊόντων της.

Η εταιρεία μας «LF General Daily Trade Α.Ε.», η οποία διένεμε τα καπνικά προϊόντα της Παπαστράτος στους νομούς Μαγνησίας, Τρικάλων, Καρδίτσας, Πιερίας και την περιοχή της Ελασσόνας, επί δεκαετίες, ανέλαβε από την 1η Ιουνίου την αποκλειστική διανομή των προϊόντων της και στο νομό Λαρίσης.

Όραμα της εταιρίας μας είναι η δημιουργία του πλέον ελκυστικού και αξιόπιστου Δικτύου στη τροφοδοτική αλυσίδα της Μικρής Λιανικής στη περιοχή της Κεντρικής Ελλάδος με στόχο αφενός μεν την υποστήριξη και ανάπτυξη της Μικρής Λιανικής με αφοσίωση στην ικανοποίηση των αυξημένων αναγκών της και αφετέρου να προσφέρει στον επαγγελματία:

- Ευέλικτη διανομή
- Επάρκεια προϊόντων που θα καλύπτουν όλες τις ανάγκες του
- Αξιοπιστία στις συναλλαγές

Στοχεύουμε σε μία συνεργασία με τους επαγγελματίες του χώρου της Λιανικής, που μοναδικό σκοπό θα έχει το αμοιβαίο όφελος και πιστεύουμε στην απόλυτη ικανοποίησή τους από τη μεταξύ μας συνεργασία.

Στη περιοχή των προαναφερθέντων  πέντε  Νομών, καλύπτουμε όλα τα κανάλια λιανικής πώλησης όπως περίπτερα, mini markets, Food stores, φούρνους,   ζαχαροπλαστεία, ταβέρνες, café, gas stations  κλπ. Το  πελατολόγιό μας ανέρχεται σε  1.600 πελάτες  περίπου των πιό πάνω καναλιών στους  οποίους πουλάμε είτε με την  φυσική παρουσία πωλητή  είτε με  προπαραγγελία  από ένα καλά εκπαιδευμένο τμήμα Telesales. 
Συνεργασίες  της  εταιρίας μας  LF General Daily Trade AE με την τόσο μακρόχρονη πορεία, την εμπειρία και την τεχνογνωσία των μετόχων και στελεχών της, τόσο με Προμηθεύτριες εταιρίες με ποιοτικά προϊόντα όσο και με πελάτες Λιανικής, υπόσχονται και για τα τρία μέρη προστιθέμενη αξία.

 

 

LF GENERAL DAILY TRADE Α.Ε.

Το όραμά μας

 

« Να δημιουργήσουμε το ελκυστικότερο και το πλέον αξιόπιστο για Προμηθευτές και πελάτες, Δίκτυο τροφοδοσίας της Μικρής Λιανικής στη περιοχή της Κεντρικής Ελλάδας, το οποίο θα εξασφαλίσει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα τόσο στους πελάτες μας όσο και στις προμηθεύτριες εταιρίες λειτουργώντας:

α) ως Partner των σημείων πώλησης προκειμένου όχι μόνο να τα εξυπηρετούμε σωστά αλλά και να τους παρέχουμε κάθε δυνατή βοήθεια και γνώση για οργάνωση, εκπαίδευση και ενημέρωση

β) ως Partner των Προμηθευτών προκειμένου να παρέχονται ποιοτικές υπηρεσίες στα προϊόντα τους »

ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΝΟΜΗΣ: ΛΑΡΙΣΑ  ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ: ΒΟΛΟΣ - ΚΑΤΕΡΙΝΗ - ΤΡΙΚΑΛΑ - ΚΑΡΔΙΤΣΑ - ΣΚΙΑΘΟΣ  IQOS STORES: ΛΑΡΙΣΑ - ΒΟΛΟΣ